tirsdag 25. januar 2011

Snøggsamtaler på gang

I dag hadde vi eit svært hektisk, kjekt og godt møte i Sogndal. 17 lokalmatbedrifter og formidlarar i sogn var i hektisk møteaktivitet med td. innovasjon norge, mattilsyn, matprogramordnignar, bondens marked, kurs og kompetansetilbud, leverandørar av tjenester, nettverksorganisasjonar, faginstitusjonar osv. Det gjekk føre seg slik at vi samlast til presentasjonsrund og litt felles innleiing, så tok vi ein matbit før vi sette i gang med 15 minutters samtaler med kvar.


I morgon går turen til Sunnfjord og Mo der 7 bedrifter møter.

Ellers var Aud på lokalradioen i dag tidleg og snakka om stoltheit rundt mattradisjonane våre. Og det var jo litt artig då at Hellstrøm og Hovig var i Lyon med ministeren vår for mat og såg på akkurat matstoltheit. Vi lærer om kvalitet og måten å presentere det på seier Hovig. Fleire mathandtverkarar takk!!!

Bondens marked har stor økning pr produsent i år. Dei produsentane som satsar på Bondens marked som salskanal lykkast. No treng vi fleire produsentar så er du interessert så ta kontakt. forde@bondensmarked.no

Eg legg til ei sak til her frå ein blogg eg vart tipsa om. "one world, one taste". Mange aktørar som snakkar varmt om lokalmat og mat frå grunnen av. Standardisering og modifiseringar påverkar helsa vår.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar