torsdag 15. april 2010

Sette ord på den nordiske maten

Formidling av mat er ikkje alltid like lett og vi ser kanksje for til det franske eller italienske kjøkken for å finne måtar å beskrive mat på. Nofima presenterte eit fint notat denne veka. Det nordiske kjøkken er mykje snakk om og nokre hevdar til og med at det nye store kjøkkenet kan bli det nordiske - berre vi klarer å formidle kva dette er. Gjennom kurs og fagdagar i Kompetansenavet snakkar vi mykje om dette. Og på torsdag 22. april samlar vi kokkar og serveringsstadar i Sogn til kurs i formidling av dessert, drikke og ost - Stad på Ciderhuset i Balestrand. Har du lyst å vere med kan du melde deg på her (også om du ikkje driv serveringsstad i Sogn.) program.

Notatet til om det å sette ord på maten vår finn du her det er utarbeida av

1 kommentar:

  1. På grunn av askeforsenkingar måtte seminaret utsettast til hausten. Vi kjem snart med ny dato og opplegg. Håpar alle påmelde kjem igjen, då har vi eindå fleire ostar å smake på og fersk jus!

    SvarSlett