fredag 8. oktober 2010

Siste kurs i konserveringsteknikkar frukt og bær


Siste kurset i konserveringsteknikkar frukt og bær er på Sandane i Gloppen fredag 15 oktober 2010. Fortsatt ledige plassar.
kl. 09.00 - 16.00.
Kursavgift ny pris: kr. 600 pr deltakar inkl. lunsj.
På bildet 7 godt fornøgde kursdeltakarar på Hafslo 23 september. Kari Støfringsdal kursleiar. Vi lærte råsafting, safting, hermetisering, sylting, frysing, gelear, sylting, ulike bærsortar, ulike frukter og bruk. Bruk av pektin og alt utan å bruke kunstig konservering. Nytting og veldig godt!

1 kommentar:

  1. Jernia melder om økt salg i bærplukkere og saftkokere og det er 30 åringen som kjøper det. Det er godt nytt, fortsatt ledige plassar på sandane 15 oktober.

    http://www.matoppskrift.no/sider/artikkel1980.asp

    SvarSlett