say no more.... The Independent, The Wall Street Jurnal, The Australian, det nordiske kjøkken er verkeleg sett på kartet i dag. Gratulerer Noma!
Utruleg mykje hardt arbeid, lidenskap og dyktigheit ligg bak Noma.
.....1/3 av tida på produsenten, 1/3 på gjesten og 1/3 på kjøkkenet.
Det gir resultat.
Gåsehudopplevelse på dansk TV.
Verdens beste kjøkken, hele ideen bygget på lokale råvarer fra en region og en kokk til å fortolke den....
SvarSlettKommentar frå Claus Meyer i Ekstra Bladet:
Navnet Noma er dannet af ordene ‘nordisk mad’, og Claus Meyer er overbevist om, at den kompromisløse satsning på de unikke nordiske råvarer er den væsentligste forklaring på succesen.
- Hele idéen med at bygge en restaurant på et lokalt råvaregrundlag har været helt afgørende - idéen med at tilbyde det ypperste fra en region på en tallerken fortolket af en fremragende kok.
I dag koster en ‘Noma Middag’, som består af syv retter, 995 kroner. Priserne skal formentlig nu justeres lidt.
- Opad, siger Claus Meyer.
Kilde: http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1336648.ece#ixzz0mQfVbkQx