onsdag 20. januar 2010

Fagdag frukt og bær foredling 27 januar i Aurland

Til deg som lager saft, syltetøy eller foredler frukt og bær så har vi ein spannande fagdag i neste veke. Marit Rødbotten fra Nofima kjem opp og holder eit foredrag i fagområdet sensorikk. Vi lærer om korleis lokal saft og jus blir oppfatta og korleis vi vil at den skal bli opplevd. Korleis vi opplever eit produkt handlar om kva sanseinntrykk vi er i stand til å ta inn. Program ligg her. Påmelding til paamelding.sjh@sfj.no

2 kommentarer:

  1. Det var eit flott kurs dette, mykje spennade fagstoff og interssant nettverk med småskala-produsentar:-)

    SvarSlett
  2. Det vart ein spennande og lærerik fagdag. Eg har fått mange gode tilbakemeldingar. Marit - du gav oss eit fyrverkeri av eit foredrag. Å så moro å lære noko nytt. Takk. Vi skal skrive meir om sensorikk her på bloggen etter dette.

    SvarSlett