fredag 7. januar 2011

Mykje som rører seg rundt om både heime og for eks i Danmark

Hos kompetansenavet tikkar det inn påmeldingar til kurs, vi planlegg nye og snakkar med mange som har mat som sitt arbeidsfelt. Aldri ein kjedeleg dag på jobben når ein jobbar med mat.

I dag vil eg peike til nokre filmar, bedrifter, saker eg har vore innom denne veka. Listar dei berre opp eg, kos deg med dei og god helg!

Det her var ein høgdare Dan Barber, etter tips frå Camilla Plum.


A. Idsøe As - kjøtt og pølseforretning Stavanger.
Slow Food Besøker Camilla Plum på garden Fuglebjerg gaard i Danmark. Fulgebjerggaard.
Nettbutikken.
Camilla Plum si bok The Scandinavian Kitchen. (tok Amazon linken for der fekk ein sjå inn i boka også.)
Skandinavis mat i London, Scandinavian kitchen.
Grønne garder i Sverige.

Skal du på messer er jo denne i år:
Den store messa for mat 2011. Smak2011. og NEF Dagene.

Markedsplassen Økofunn er landsert.

Nokre bedrifter du kanskje vil lese litt meir om.
Bergsdalstunet.
Sakte
Kinn Bryggeri.
Fjordameny.
Homlagarden.

Tid for eit kurs i økonomi passar uansett driftsform i landbruket eller andre matbedrifter?
Sjå her - ein dag, starten på ein ny fase i driftsplanlegginga av nye investeringar, finansiering eller slagsstatistikk. Også i Aurland mandag 21. februar.

God helg då og foreslå gjerne ting du har lyst å tipse oss om lokal mat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar